Obavijest: Smotra izviđača Hrvatske

Na najvećem okupljanju djece, mladih, volontera i odraslih voditelja u RH, između 2000 sudionika, sudjelovat će i splitske izviđačke udruge, a izvjetiteljski tim SSZ će svakodnevno o tome izvještavati, putem svojih kanala.

POZDRAV SVIMA!

U razdoblju 25. 7. – 4. 8. 2022., u Lovincu (Lika), održat će se 11. Smotra Saveza izviđača Hrvatske, veliki festival vještina za život, višednevni susret mladih iz cijele RH, kao i gostiju iz drugih nacionalnih saveza europskih zemalja.

Kao članice SIH-a, udruge Splitskog skautskog zbora će također participirati na tom najvećem festivalu mladosti u RH.

Punih 11 dana, preko 2000 djece, mladih, volontera i odraslih podržavatelja/voditelja provest će pod šatorima, na terenima koji su prije njihovog dolaska bili neprilagođeni za redovito življenje na njima, a po dolasku se pretvaraju u mala šatorska naselja punih funkcionalnosti za življenje u prirodi čime se omogućuje zadovoljenje svih potreba sudionika.

Nakon odlaska, na terenima ostaju samo 2 stvari: 1. Ništa naše, 2. Zahvalnost

Splitski skautski zbor, tim povodom, šalje svoj izvjetiteljski tim, koji će već od 21.7. početi s objavljivanjem informacija putem web stranice www.scoutcity.hr, instagrama, facebooka, TikToka, a u postprodukciji ćemo objavljivati i na našem youtube kanalu.

Želimo svima, prvenstveno roditeljima, svim našim podržavateljima, pa tako i vama, poštovani predstavnici medija, pružiti objedinjeno informiranje s naše strane.

Dat ćemo u tome najbolje od sebe, a vas molimo da nam pomognete u prenošenju informacija zajednici.

Pokazat ćemo im skrivenu ljepotu današnje mladosti, predstaviti mnoštvo dobrih i atraktivnih sadržaja i prikazati navodnu, višekratno upotrebljavanu, „ispraznost življenja“ djece i mladih – običnom floskulom i onim lošijim izborom između ukupno dva: poticajnog djelovanja ili lamentiranja.

Hashtag za naše svakodnevne objave je tipična splitska uzrečica: #ovonemanigdi

Očekujemo, ovom prigodom, gostovanja visokih predstavnika lokalne i županijske uprave, pa ćemo vas obavijestiti i o tome.

Radujemo se vašem čitanju i pregledavanju vijesti s ovog višednevnog vatrometa vesele mladosti.

Info tim SSZ na terenu:

  1. Iris Blašković – Mihajlov – šefica tima – iris@scoutcity.hr – 0911639520 
  1. Dino Švraka – član tima, volonter ESS 
  1. Dženita Vugdalić, članica tima, volonterka ESS

Tehnička podrška iz Splita

  1. Antea Čule, PR za ključne projekte – antea@scoutcity.hr – 0917678297

 

S poštovanjem,

Predsjednik Splitskog skautskog zbora

Edi Perić

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments