Uvod na Scout city

ZAKORAČILI SMO U www.scoutcity.hr – NASTAVIMO OVIM SMJEROM!

Poštovane čitateljice i čitatelji priloga s naše web-stranice!

S 11. smotrom Saveza izviđača Hrvatske započeli smo vas redovito izvještavati o događanjima unutar Splitskog skautskog zbora.

Naš izvjestiteljski tim sa Smotre je uradio sjajan posao, a nadam se da ste i sami donijeli sličan zaključak. Zbog toga im, u ime SSZ-a, zahvaljujem na urađenom poslu i od srca čestitam.

Iris, Dino i Dženita, izravno s “crte smotrišnice”, uz podršku Antee, Emina. Maje i Igora, iscrpljeni su, a opet – sretni i zadovoljni!

Ovaj je posao odrađen, a u narednom razdoblju ćemo svakako dodatno objavljivati materijale vezane uz 11. smotru SIH-a. Učinjeno je mnoštvo fotografija i video uradaka, rado ćemo ih nastaviti dijeliti s vama.

Ono što nam uskoro slijedi je – priprema i djelovanje splitskih izviđača u izviđačkoj/školskoj/radnoj godini 2022./2023.

Želja nam je omogućiti vam, kao i brojnim drugim pratiteljima, uvid u brojne vijesti, informacije, fotografije, videa… u što detaljniji prikaz “tajanstvenog izviđačkog života” tijekom godine… Dinamični, šareni i veseli mozaik kojim ćemo nastojati, u javnosti, potpuno razotkriti odgovor na “ONO” vječno pitanje – “Što to izviđači izviđaju”?

Kao i svake godine, TOLIKO nas toga čeka da je teško uopće sve i zamisliti, a još je teže biti u toku bez pravovremenih i kvalitetnih informacija… pa ćemo vam nastojati sve to obuhvatiti, približiti…

Dat ćemo najbolje od sebe!

Nadamo se i dodatnim uključenjima na naš mail-chimp, posebice roditelja naših članova. Za takve mogućnosti izvolite se javiti na e-mail info@scoutcity.hr

Želimo svojim članovima, drugoj djeci, svima koji su vezani uz splitske izviđače ili će to tek postati, ugodnu zabavu kroz praćenje naših ostvarenja putem ove web-stranice, ali i putem naših Facebook, Instagram i TikTok profila.

Posebnu zahvalnost na suradnji, bez koje većina ostvarenja ne bi bila moguća, želimo iskazati našim stalnim ili povremenim podržavateljima iz domene gradske i županijske uprave, partnera, donatora, sponzora, suradnika (pojedinačnih i pravnih osoba) i svih ostalih, a čiji su logoi postavljeni na ovoj web-stranici.

Hvala vam, od srca, na prepoznavanju!

Uz izraze poštovanja i izviđački pozdrav – BUDI PRIPRAVAN!

Predsjednik Splitskog skautskog zbora

Edi Perić

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments